Selecteer een pagina

Prijslijst

Op deze pagina vind je de prijzen van mijn diensten

Behandeling

 

Knippen €17,-

Tondeuse coupe €12.5,-

Kind 0-2 Jaar €12,-

Kind 3-12 Jaar €15,-

Kleuren

Basis kleur uitgroei (1-2 CM) €35,-

1 Kleur langhaar ( tot de schouders ) €50,-

Duo kleuring 1 kleur-Max 10 Highlights €50,-

*Toeslag kort haar (verf) €7.50,-

*Toeslag lang haar (verf) €15,-

 

 

HIGHLIGHTS

Deel effect highlights (faceframing) €20,-

Half head (1/2 hoofd met folies €45,-

Balayage €65,-

Opsteken

Opsteken per 30 MIN €30,-

Bruidskapsel (INCL PROEFKAPSEL) €120,-

 

 

 

 

VITAPLEX

VITAPLEX-TREATMENT Vanaf €40,-

Bij de verf in vanaf €15,-

 

Producten 

Bij mij kunt u terecht voor goede kwaliteitsproducten voor een lagere prijs. Ik geef u advies wat u het beste kunt gebruiken.

Ook voor advies over coupe, kleur en verzorging kunt u bij mij terecht (kosteloos).

 

Resultaten

Ben je benieuwd hoe het resultaat kan zijn na een knipbeurt, het kleuren van je haar of hoe een bruidskapsel eruit kan zien? Hieronder vind je foto’s. 

Knippen

Het beste is om je haar ongeveer om de 6 weken te knippen. Je haren groeien minimaal een centimeter per maand. Vaker naar de kapper gaan kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld als je een kapsel hebt met strakke lijnen dan is het mooiste om tussen de 3 en 4 weken te gaan. Met lang haar ga je wat minder vaak heen meestal adviseer ik tussen de 2 en 3 maanden, dan krijg je vaak weer knopen en is het fijn om de punten even te laten knippen.

 

Kleuren

De tweede foto is een voorbeeld van Balayage. Met deze techniek behoud je je eigenkleur op de aanzet. Zo krijg je een natuurlijk verloop naar de blonde punten.  Deze techniek kan ook in het haar geverfd worden zoals de eerste foto.

Bruidskapsel

Ga je zelf TROUWEN?? Of iemand in je omgeving die gaat trouwen ?? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik zal je helpen met het perfecte kapsel voor jou mooie dag.

Ben je te gast op een BRUILOFT, FEEST, GALA? Ook dan kun je zeker bij mij terrecht!  We gaan dan samen kijken wat het beste bij jou past en of het mogelijk is met jou haar.